Volwassenen, jongeren: één op één begeleiding

We gaan aan de slag met trauma's, vastgeroeste (familie)patronen, overtuigingen, negatieve gevoelens door met The One Method methode te werken: via kinesiologie (spiertesten) zoek ik op op welke energielichamen zich dit bevindt. Of dit iets is van dit leven, vorig leven of van vorige generaties. Welke beschadigingen er zijn bvb: beschadigde vortex-chakra's-DNA-energielichamen-energievelden, entiteiten, disconnectie met het universum, karma, attachment van zielen-andere werelden, verloren zielendelen, zwarte gaten, gebrek aan elementen (vuur, aarde, lucht, water), weggegeven rechten, overtuigingen, gedachten, gevoelens, gemaakte geloftes, verdicten, vloeken, levenslessen, ... .
Ik werk met het onderbewuste van de persoon waardoor deze niets kan saboteren of heel mentaal kan gaan.

Ik doe ook online sessies. 


Energiecirkels - healing op afstandAl eeuwen lang komen mensen samen, zeggen een gebed op of branden een kaarsje. Wij zijn gemaakt van energie dat door ons lichaam stroomt dat ons verbindt met het magnetisch veld om ons heen. We verbinden ons hart en onze geest en navigeren zo de energieën door ons chakrasysteem.

Een energiecirkel is een krachtige manier om onze realiteit te creëren door onze gedachten, overtuigingen en acties op één lijn te zetten. Door een gezamenlijke intentie neer te zetten, kunnen we een persoonlijke bijdrage doen om anderen te ondersteunen, om je naasten en de aarde te helpen. 

Ik begeleid de groep om licht en energie (vortexen) te sturen voor wie dit gevraagd wordt. Dit kan voor bvb: examen, sollicitatie, operatie, partner, job, dieren, ... .
Als we dit in groep doen, is dit nog veel krachtiger.


Activeren van de verborgen lichtcodes

Door drukpunten op je lichaam aan te raken samen met ademhalingstechnieken toe te passen, ga je bewust voelen wat er onbewust speelt en kan je hiermee aan de slag gaan. 


Initiatie weerbaar zijn

Leuke actieve weerbaarheidstraining om assertiever te worden door bewust te ademen, focussen en aarden, grenzen aangeven.
Je krijgt tips en oefeningen mee.
Ho'oponopono

Ho'oponopono is een sjamanistische methode uit Hawaï. Het betekent letterlijk 'geestelijke reiniging', schoonmaken en bevrijden van oude pijn. Ho'oponopono gaat er vanuit dat de wereld die we dagelijks ervaren een weerspiegeling is van onze innerlijke beweging. Dat je dankbaar kan zijn voor je problemen, dat deze de eerste stap kunnen zijn tot heling als je er de volle verantwoordelijkheid voor neemt. Het biedt je de kans om oude programma's en herinneringen op te ruimen. 


Ik hou rekening met het beroepsgeheim.
Ik hou enkel je gegevens bij om jou te contacteren, dit wordt niet gedeeld met anderen.
Een sessie, deelname aan cirkel vervangt geen doktersbezoek.