Niek
Toen ik bij Sandra op bezoek kwam, had ik geen idee wat mij te wachten stond. Ze vertelde mij dat ik dit ook niet hoefde te weten of te begrijpen. Want vanaf dat we met ons mentaal denken iets proberen te begrijpen, ontkrachten we heel vaak dingen die woorden overstijgen. Hoewel je bij Sandra heel veel woorden dient te herhalen die zij vertelt, dien je hier ook niet bepaald iets mee te doen. Met andere woorden maak je de keuze om je over te geven aan dit bijzonder proces. Hoewel ik zelf veel bezig ben met zelfontwikkeling en bewustzijn had ik voor mezelf, een vrij sceptisch idee over wat ik hier kwam doen. Na mijn eerste sessie kwam ik buiten met een heel moe gevoel. Sandra vertelde mij dat dit een goed teken was en dat de healing zijn/haar werk is aan het doen. Sandra vertelde mij dat ik na ongeveer een week de echte effecten zal beginnen te voelen van deze sessie. Zonder mij hier verder bewust van te zijn, zette het leven zich verder. Een 3-tal weken daarna merkte ik iets op.
Ik voelde veel meer rust en aarding in mezelf. Ik voelde dat ik veel daadkrachtiger en gerichter was in mijn taken.
Ik voelde een bepaalde vrede dat ik nog nooit had gevoeld in mezelf. Ik was mij hier alleen niet bewust van, vanwaar dit gevoel kwam. En hoe dit zo opeens en zo drastisch heeft mogen veranderen in mijn persoonlijke gewaarwording. Ik ben al op veel plekken geweest om dit soort healings te laten doen. Maar op de manier dat ik dat bij Sandra heb mogen ervaren, heb ik nog nooit meegemaakt. Vooral omdat deze verschuiving in mijn bewustzijn van een blijvende aard is. Achteraf kwam ik van een sceptisch idee terug op een gevoel van dankbaarheid. Het ego denkt iets te begrijpen. De ziel ziet en weet. Ik weet dat ik nog wel eens bij Sandra ga langskomen als ik ergens op vastloop. 

Caroline
Vol nieuwsgierigheid en interesse ben ik gestart met The One Method bij Sandra. Ik stond zeker open om de spirituele kant van mezelf te ontdekken. Ik wou ook aan mezelf werken, vooral sterker in mijn schoenen staan. Ik ben iemand die zich nogal snel laat overdonderen door anderen en daarna erg emotioneel reageert. Tijdens een sessie voel ik vooral rust over me heen komen en sta ik ook steeds versteld hoeveel gelijkenissen er zijn met hetgene dat Sandra naar boven haalt en hoe ik me voel. In de weken erna wordt het steeds duidelijker en duidelijker, het hielp me ook om keuzes te maken om die juiste weg te vinden. Sinds ik begonnen ben met de sessies sta ik veel steviger in mijn schoenen, ik sta soms zelf verbaasd van mezelf. Situaties waar ik vroeger al wenend van zou weggelopen zijn, kan ik opeens de baas. Ik kan mezelf ook beter verdedigen. Ik sta er gewoon!
Na een sessie voel je echt dat je lichaam hierop reageert, het heeft tijd nodig om alles te verwerken.
   


Mark

"Ik ben bij Sandra terecht gekomen via m'n vrouw en was in eerste instantie enerzijds een beetje sceptisch maar anderzijds ook nieuwsgierig naar haar soulhealing methode. Na afloop van de drie basissessies kan ik enkel maar vaststellen dat er een vorm van rust en harmonie in mijn leven en in m'n hoofd is (terug) teruggekeerd. Het is moeilijk om zoiets juist onder woorden te brengen maar ik zou het best kunnen omschrijven als een soort gelatenheid, berusting en bevrijding van innerlijke spanningen en zorgen of negatieve spiralen; psycho-emotioneel en ook fysiek herstel; herstel van evenwicht en harmonie. Negatieve gedachten zijn grotendeels verdwenen en positieve zaken zoals creativiteit, inzicht, bewondering en aanvaarding zijn in de plaats gekomen. Ik bekijk het leven opnieuw door de juiste bril en voel me bevrijd van bepaalde negatieve zaken uit het verleden. Ik heb inmiddels Sandra haar gegevens aan een paar kennissen doorgespeeld die geen antwoorden op hun problemen vonden binnen de klassieke geneeskunde en/of psychologie (omdat de oorzaken van deze problemen vaak veel dieper, op zielsniveau, gelegen zijn). Op het eerste zicht lijken de sessies een beetje vreemd omdat je heel wat tekst moet herhalen maar geloof me: het heeft een merkbaar effect op lichamelijk en zielsniveau. Sandra is eveneens een zeer warme, begaafde en rustige healer waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelt. Kortom, een absolute aanrader voor wie op ziels- en energetisch niveau een nieuwe start wil maken."

Sharon
Voor mij was het een diep helende en transformerende ervaring. Ik was verbaasd over de accuraatheid van de thema's die naar boven kwamen en hoe actueel die op dat moment in mijn leven speelden. Het werk dat Sandra leverde was erg grondig en nauwgezet. Ik kon ook na de behandeling zien dat ik op die bepaalde thema's sterker in mijn schoenen stond en met meer vastberadenheid en inzicht het kon benaderen. Ik voel een grote dankbaarheid voor het onthechten van de patronen die mijn ziel al een lange tijd teisteren. Een aanrader dus!  

Lutgart
Super bedankt om de vortexen te sturen.
Mijn dochter heeft voor dat vak zelfs een 20/20 gehaald en op alle andere vlakken geslaagd. 
 

Marijke
Door de sessie bij Sandra is er heel wat in een stroomversnelling gegaan. Daar waar ik altijd vluchtte van de echte waarheid en de schone schijn hooghield, kon ik er niet meer onderuit: ik was niet op de juiste plek in het juiste huwelijk. Het heeft nog een tijd geduurd voor ik echt actie ondernam, maar ondertussen heb ik wel de stap gezet naar een waarachtiger ik. Het is een heftig proces en ik ga door heel wat pijntjes, maar het is de mooiste, meest waardevolle weg die ik ooit heb durven stappen. Daar waar ik mezelf wegstopte, durf ik nu zeggen: IK besta. 

Wendy
'Sandra is een zachte, rustige, krachtige ziel die een veilige plek creĆ«ert waar je kan landen in jezelf. Zij neemt je mee op een innerlijke bewustzijnsreis. Zonder teveel te willen analyseren, gidst zij je door de 'The One Method'. Deze helingsmethode wordt persoonlijk op je afgestemd gedurende de gehele sessie. Je voelt werkelijk iets shiften vanbinnen terwijl je de woorden herhaalt die Sandra je voorleest. Het is bijzonder hoe je thema's worden getriggerd en zachtjes worden aangeraakt, zodat deze zichtbaar voor je worden, zonder deze expliciet te benoemen. Opnieuw stilstaan bij jezelf om alzo overbodige bagage overboord te gooien, is het resultaat van een sessie bij Sandra. 'The One Method' werkt nog even door in je bewustzijn na de behandeling. Bedankt Sandra, om via 'The One Method' weer een stukje dieper thuis te komen in mijn eigen kern!'