Ik ben Sandra Fierens, gelukkig getrouwd met Gerry en heb twee zonen. 
Ik ben behulpzaam, eerlijk, loyaal, empathisch, praktisch ingesteld en hou van organiseren.
Ik hou ervan om in de diepte te gaan, om uit te zoeken hoe het komt dat iemand op een bepaalde manier reageert of doet wat hij doet.
Hobby's: wandelen, kleding maken, 2pk rijden

Als kind wist ik al dat ik anders was, ik was hooggevoelig, verlegen, stil en had veel faalangst, ik voelde me ook altijd minder, had weinig zelfvertrouwen. Eerlijkheid en rechtvaardigheid zijn belangrijke waarden voor mij.
Ik kijk op een andere manier naar de wereld en naar de mensen, wat maakt dat ik me dikwijls nergens thuis voel, en hier dikwijls ook niet wil zijn. 

Ik heb heel mijn leven aan het overleven geweest: ik was een accidentje, gescheiden ouders, niet mogen verder studeren. Op jonge leeftijd gaan samenwonen, wat trouwens de beste beslissing van mijn leven was.Ik wist dat er meer was en was constant op zoek maar wist niet goed naar wat. Mijn zoektocht startte pas echt toen ik zelf kinderen kreeg. Kinderen zijn spiegels dus belandde ik met mijn neus in vele boeken en volgde hopen cursussen, nu weet ik dat wij thuis allen 'nieuwetijdskinderen" zijn.

Ik was bang dat ik mijn trauma's ging doorgeven aan mijn kinderen. Dus heb ik keihard aan mezelf gewerkt en ben ik zo dankbaar voor mijn kinderen. Als je als ouder jouw pijn niet oplost, geef je het door aan je kinderen en dienen zij het op te lossen. Ik besef nu dat mijn ouders hun best gedaan hebben en deden wat ze konden.
Met de tijd ben ik me meer gaan verdiepen in het energetisch werk en dit heeft bij mij zoveel teweeggebracht dat ik anderen wil helpen om in hun kracht te gaan staan.