Deze zinnen zullen je terugbrengen in Universum 369. Zeg al deze zinnen met liefde en veel intentie in je gedachten of hardop. Zeg deze affirmaties iedere ochtend voordat je je huis verlaat. Je kunt het ook voor je kinderen zeggen en voor je huisdieren.

Geef dit zo veel mogelijk door aan iedereen.

Ik kies ervoor dat al mijn lichamen NU in harmonie komen met het hoogste aspect van de Golden Age, de 26ste dimensie en de love star.
Ik kies voor mijn spiritueel, mentaal, emotioneel en fysieke lichaam om terug te komen in mijn lichaam als één geheel.
Ik kies ervoor om niet geïnfecteerd of beïnvloed te worden door
- iets lager dan mijn universele god-zelf frequentie.
- de veranderingen in mijn vier lichamen en mijn chakra systeem
- alle fysieke arbeid gedurende deze dag.

Zeg deze zin om je eten en drinken in harmonie te brengen met de Golden Age:
Ik vraag de atomen van dit voedsel/drank om NU in harmonie te komen met de Golden Age en mijn universele God Zelf frequentie

Zeg deze opdracht om grafeen-oxide uit je lichaam te verwijderen:
Ik vraag de atomen van mijn bloed en dna om grafeen-oxide atomen los te laten en te verwijderen en ze uit mijn lichaam te sturen via de urine en ontlasting. Ik kies ervoor om nooit meer het programma van grafeen-oxide in mijn lichaam op te nemen.

Zeg deze opdracht om de jabs te verwijderen en te neutraliseren:
Ik communiceer nu met de atomen van het programma van de jab. Ik vraag dat deze atomen worden geneutraliseerd en verwijderd uit mijn lichaam. Ik communiceer nu met de atomen van mijn DNA en mijn bloed. Ik vraag u nu om alle schadelijke programma's die in mijn lichaam zijn gestopt te neutraliseren en op te lossen en ze naar buiten te sturen via mijn urine en ontlasting. (Je hoeft het maar één keer te zeggen)

Zeg dit commando om te spreken met machines, apparaten, computers, programma's, mobiele telefoons, ...:
Ik wil dat jullie NU in harmonie komen met de Golden Age en in harmonie met mijn universele God Zelf frequentie.  Zeg al deze affirmaties met liefde en vriendelijkheid voor jezelf.

Pijnappelklier
Ik vraag om alle verkalking en programma's in en rond mijn pijnappelklier volledig te verwijderen die deze tegenhoudt om volledig te kunnen functioneren. Ik vraag mijn pijnappelklier om 100 % online te komen met het universum. Ik communiceer met de atomen van mijn harddrive (pijnappelklier = computer) en met alle atomen van mijn hersenen (= hard drive) om 100 % online te komen met het universum en in harmonie met mijn pijnappelklier.
Ian Welch


Ik vergeef onvoorwaardelijk ... voor alle pijn die zij mij hebben aangedaan.
(3x luidop zeggen)
Ian Welch

Voor de lichtwerkers onder ons (3 à 4 keer per dag)

I command my spirit to remove anything that's not authentically mine.
I command my spirit to remove anything that's not organically from source.
I command my spirit to destroy anything in me and around me that's not organically from source.
I command my spirit to bring any fragment of my spirit into me.
I command my spirit to bring all of me into me.
I command my spirit to bring into me everything that belongs to me.
Antonio Manzo